Ремонт на покриви - Emostroi.com Ремонт на покриви - Emostroi.com Ремонт на покриви - Emostroi.com Ремонт на покриви - Emostroi.com Ремонт на покриви - Emostroi.com Ремонт на покриви - Emostroi.com Ремонт на покриви - Emostroi.com Ремонт на покриви - Emostroi.com
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Отзиви от клиенти

Уважаеми клиенти,
поради получили се злоупотреби си позволяваме да не публикуваме личните данни и данните за контакт с клиентите, които са ни предоставили писмени отзиви от нашата работа!
Ремонт на покриви - EmoStroi.com

За контакти:

За повече информация и консултации можете да се свържете с нас на:
0898 32 36 08 ;Здравейте,
след приключването на ремонта на покрива на моята къща в ж.к. Хаджи Димитър, гр. София реших да споделя моите впечатления от работата на фирма Мултипекс инжинеринг. Имахме дългогодишни проблеми с покрива, както и след това с всевъзможни пишман майстори, които се наемаха да го оправят. В крайна сметка попаднах на тази фирма, която реши моя проблем. Благодаря Ви! Желая Ви от все сърце да продължавате да работите със същия ентусиазъм и професионализъм.
Аврамова, София


Здравейте,
като домоуправител на жилищен блок в ж.к. Люлин 4, гр. София изразявам радостта и благодарността си за свършената работа от страна на фирмата.
Вълдобрев, София


Здравейте,
пиша ви от името на живущите в блок от столичния квартал Хаджи Димитър. Изразявам удовлетворението си от изършения ремонт на покриа на нашия блок. Вече не страдаме от течове. Благодарим ви!
Димитрова, София


Здравейте,
казвам се Димитър и от скоро имам малка, стара къща в село близо до София. Когато купих къщата се оказа, че се нуждая от нов покрив. Направих проучване в интернет и попаднах тук. Обадих се, обясних ситуацията. Хората реагираха много професионално и си свършиха работата отлично. Много съм доволен. Поздрави.
Димитър, София


Здравейте,
искам да иразазя удовлетворението си от направения ремонт на покриа на моята къща. Нямам оплаквания.
Динева, Нови Искър


Здравейте,
тази година имаше периоди с обилни дъждове. Най-вероятно много хора са имали проблеми с течовете от покрива. Аз вече нямам благодарение на вас. Благодаря ви!
Демиреа, Кюстендил


Здравейте,
Живея в столичен квартал и наехме фирмата за хидроизолация на покрива на нашия блок. Останахме с отлични впечатления. Работата беше свършена много бързо и професионално!
Динков, София


Здравейте,
Благодаря ви за коректното отношение и професионално свършената работа. Желая ви успех за напред!
Калоянов, Костенец
Топ Строител ТОП СТРАНА BGtop RealTop.net Гласувайте за моя сайт в БГ чарт
здраве, уеб дизайн, кленов сироп, отслабване, билки, болести, хранене, диети, диабет, здравословен магазин, здравословни храни, хранителни добавки, билки, билкови продукти, натурална козметика, продукти за отслабване,